پاورپوینت مبانی برنامه ریزی و طراحی محیط شهری دارای 47 اسلاید با ظاهری زیبا ، متفاوت ، مفید، مختصر و قابل ویرایش می باشد.
مشخصات فایلتعداد صفحات | 47 |
حجم | 5080 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | ppt |
دسته بندی | پاورپوینت معماری و شهرسازی |
فهرست مطالب :
نظریه های شهر سالم
نظریه ی باغ شهر
نظریه ی توسعه پایدار
نظریه ی شهر پایدار
نظریه ی بوم شهر
نظریه ی شهر اکولوژیکی
نظریه ی رشد هوشمند شهری
نظریه شهر سبز
توسعه درونى شهرها
جامعه پایدار و شهر سالم
تعریف سلامتی
تاریخچه شهر سالم
اهداف شهر سالم
سیاست های پروژه شهر سالم
اصول شهر سالم
دوازده هدف اجرایی کلیدی برنامه ریزان
ضرورت برنامه ریزی شهری سالم
معیارها و شاخص های شهر سالم
چهار روش برای دستیابی به شهرهای سالم
نحوه اجرا و بخش های پروژه شهرهای سالم
شهرهای سالم در اروپا
برنامه ریزی شهر سالم در ایران
منابع
قسمتی از متن :
نظریه های شهر سالم
رشد سریع شهرنشینی و مشکلات ناشی از آن در کشورهای جهان گریبانگیر مجتمع های زیستی گردیده و جنبه های مختلف زندگی بشری را تحت تاثیر قرار داد و از این رو موجب گردید تا متخصصین به فکر بهبود محیط زیست شهری خود و دست یابی به شهری پایدار بیفتند.
در این راستا نظریاتی چون باغ شهر ، توسعه پایدار شهری ،شهر پایدار، شهر اکولوژیکی، شهر سبز ، بازیافت کالبدی شهری ، توسعه از درون ، تجدید حیات شهری، نو شهرگرایی ، انسان محوری، جامعه مدنی، رشد هوشمند شهری و ... مطرح گردید.
هدف تمام این نظریه ها، توسعه برنامه ریزی و مدیریت پایدار زمین برای توسعه اسکان بشر از طریق برنامه ریزی مادی و کاربری زمین است که از لحاظ زیست محیطی سالم باشد.
نظریه ی باغ شهر
نظریه باغ شهر اولین نظریه در دستیابی به شهر سالم، با داشتن طبیعت پاک و به دور از آلودگی زیست محیطی است. هاوارد با ارائه این نظریه معتقد بود به جای شهرهای شلوغ، زندگی سالم را در شهرهای کوچک باید جستجو کرد . او تلفیقی از شهر و روستا را در نظر داشت که هم از امکانات شهری برخوردار باشد و هم از سروصدا و شلوغی شهرها به دور و فضای سبز پر وسعتی، به صورت کمربند، اطراف شهر را احاطه کند.
باغشهر جهت زندگی مطلوب و سالم جوامع انسانی و استقرار صنعت طرح ریزی شد. به این صورت که اطراف شهر را روستا ها احاطه و در اغلب موارد، همه زمین های شهری، مالکیت عمومی پیدا می نماید و در اختیار جامعه شهری قرار می گیرد .
بعد از ارائه نظریه باغشهر تا حدودی به مسائل و مشکلات شهری توجه شد. اما بازسازی های بعد از دو جنگ جهانی و باعث شد هر چه بیشتر محیط زیست تخریب شود و توسعه بی رویه شاخص های مهم زیست محیطی را با تهدید های جدی رو به رو نماید و زمینه ساز شکل گیری نظریه توسعه پایدار شود که طی چند دهه اخیر مقبولیت جهانی پیدا نموده است ...